X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW 10-24x JC 10pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000004330
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:02:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7591
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-RW 10-24x JC 10pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-RW 10-24x JC 10pk
CD-RW 10-24x JC 10pk

Marketingtekst Imation CD-RW 10-24x JC 10pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-RW 10-24x JC 10pk.
Snelle, betrouwbare en herschrijfbare gegevensdragers
Imation 4X-10X CD-RW High-Speed diskettes zijn snel en betrouwbaar — een fantastische combinatie. Deze herschrijfbare gegevensdragers hebben een capaciteit van 700 MB en kunnen gelezen worden door zowel standaard CD-R/CD-RW drives als multi-read drives zoals CD-ROM, DVD-ROM en herschrijfbare DVD. U kunt opnemen naar onze High-Speed CD-RW gegevensdragers met elke CD-RW drive met het High-Speed logo. Klik hier voor meer informatie over High-Speed gegevensdragers (engels).

Eigenschappen:
- Eén schijfje is maar liefst 1.000 keer herschrijfbaar
- Hoge opnamesnelheid van 10X; volledig ruisloze terugspeelmogelijkheden
- Kan gelezen worden door CD-RW, DVD en multi-read CD-ROM drives

Toepassingen:
- Multimediapresentaties
- Softwareontwikkeling
- Audiobestanden
- Opslaan van digitale plaatjes
- Downloaden vanaf het internet
- Back-ups en archivering
Korte samenvatting Imation CD-RW 10-24x JC 10pk:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-RW 10-24x JC 10pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-RW 10-24x JC 10pk
Lange samenvatting Imation CD-RW 10-24x JC 10pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-RW 10-24x JC 10pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-RW 10-24x JC 10pk. Standaardcapaciteit: 650 MB, Opnametijd: 74 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
650 MB
Kenmerken
Aantal *
The number of products there are.
10
Opnametijd
74 min