X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 52x 700MB/80min Discs
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000003183
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:02:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9410
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs
Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs

Marketingtekst Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs.
Afbeeldingen, muziek en meer
Op Imation CD-R media kunnen gegevens snel en duurzaam met een schrijfsnelheid van 1X tot 52X worden opgeslagen. Ze zijn ideaal vanwege hun distributie-eigenschappen en indrukwekkende mogelijkheden op het gebied van installed base en archivering. Onze media bieden u prima prestaties en gaan vrijwel nooit stuk. Sla afbeeldingen en foto's op, archiveer uw gegevens of stel uw eigen muziek-CD's samen.

Eigenschappen:

Gegevens worden permanent opgeslagen—CD-R discs kunnen niet worden gewist of overschreven
Uitstekende prestaties en grote capaciteit
U kunt kiezen uit de volgende kleuren: zilver, goud, wit, inkjet en vijf neonkleuren
Binnen 4 minuten met een snelheid van 52X een CD samenstellen
U kunt de CD afspelen in een gewone CD-speler, een CD-RW drive of een CD-ROM drive
Korte samenvatting Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs, CD-R, CD player, CD-RW drives or CD-ROM drives
Lange samenvatting Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R 52x 700MB/80min Discs. Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x, Interface: CD-R
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Kenmerken
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
CD-R
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
CD player, CD-RW drives or CD-ROM drives
Opnametijd
4 min