X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000003167
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:02:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8662
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk
Imation CD-R 52X/700 MB/80 minuten

Marketingtekst Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk.
Afbeeldingen, muziek en meer
Op Imation CD-R media kunnen gegevens snel en duurzaam met een schrijfsnelheid van 1X tot 52X worden opgeslagen. Ze zijn ideaal vanwege hun distributie-eigenschappen en indrukwekkende mogelijkheden op het gebied van installed base en archivering. Onze media bieden u prima prestaties en gaan vrijwel nooit stuk. Sla afbeeldingen en foto's op, archiveer uw gegevens of stel uw eigen muziek-CD's samen.

Eigenschappen:

* Gegevens worden permanent opgeslagen—CD-R discs kunnen niet worden gewist of overschreven
* Uitstekende prestaties en grote capaciteit
* U kunt kiezen uit de volgende kleuren: zilver, goud, wit, inkjet en vijf neonkleuren
* Binnen 4 minuten met een snelheid van 52X een CD samenstellen
* U kunt de CD afspelen in een gewone CD-speler, een CD-RW drive of een CD-ROM drive

Krachtige toepassingen:

* Digitale audio mastering, archivering en demo's opnemen
* Multimediaproductie en -opname
* Document imaging
* Back-ups maken en archivering van computergegevens
* Opslaan van plaatjes, muziek en foto's
Korte samenvatting Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk
Lange samenvatting Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R 700MB 80Min 52xspd Spindle 25pk. Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x, Opnametijd: 80 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
25
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Opnametijd
80 min
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation CDR 700MB 80MIN 52SPEED
Imation CDR 700MB 80MIN 52SPEED
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
18647-DEAL
 — 
Imation CD-R 80min-700Mb 52x (10)
Imation CD-R 80min-700Mb 52x (10)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
73000003159
 —