X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73000002268
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 11:08:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6998
Deze statistiek is gebaseerd op de 64669 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62971 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk
CD-R MUSIC MULTISPEED 80MIN 700MB 5PACK

Marketingtekst Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk.
Als u een muziekfanaat bent, dan zijn Imation CD-R digital audio (DA) gegevensdragers precies wat u nodig heeft. Dit kwaliteitsproduct voor muziek levert het meeste luisterplezier op wanneer het wordt afgespeeld op een digital audio geluidsinstallatie. U kunt maar liefst 80 minuten muziek of geluid opnemen met elke recorder met het "Compact Disc Audio Recordable" logo. U kunt uw digitale muziekbestanden snel en permanent op CD branden met een schrijfsnelheid die uiteenloopt van 1X tot 52X. Imation CD-R gegevensdragers voor muziek stellen u in staat om vandaag nog een muziekverzameling aan te leggen of uit te breiden.

- Capaciteit van 700 MB
- Gegevens worden permanent opgeslagen — CD-R's kunnen niet worden gewist of overschreven
- Hoogwaardige gegevensdragers
- Bij een schrijfsnelheid van 52X kunt u in minder dan zeven minuten een volledige CD samenstellen
- Lage kosten per MB
Korte samenvatting Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk, 5 - 60 procent, -5 - 30 °C
Lange samenvatting Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R MUSIC 700Mb 80min MULTISPEED 5pk. Standaardcapaciteit: 700 MB, Opnametijd: 80 min, Dikte optische disk: 1,2 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
5
Dikte optische disk
1,2 mm
Kenmerken
Opnametijd
80 min
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 60 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 30°C