X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Datacart Imation dc 6150
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
46155 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:49:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18638
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Datacart dc 6150:
De korte redactionele beschrijving van Imation Datacart dc 6150
Datacart Imation dc 6150

Marketingtekst Imation Datacart dc 6150

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Datacart dc 6150.
Bewezen betrouwbaarheid en prestaties

Vertrouw op onze 5,25-" datacartridges voor de bescherming van de opgeslagen data van uw bedrijf. Op basis van de door ons uitgevonden Quarter-Inch Cartridge (QIC) technologie is elke tape ontworpen om te functioneren met drives van allerlei fabrikaat.
Korte samenvatting Imation Datacart dc 6150:
Deze korte samenvatting van de Imation Datacart dc 6150-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Datacart Imation dc 6150, Wit, -5 - 45 °C, 20 - 80 procent
Lange samenvatting Imation Datacart dc 6150:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Datacart dc 6150, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Datacart Imation dc 6150. Tape life: 20 jaar. Kleur van het product: Wit. Totale opslagcapaciteit: 0,150 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Tape life
Shows how much time tape may be used
20 jaar
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-5 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
0,150 GB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation DC6250 5.25" Data Cartridge
Imation DC6250 5.25" Data Cartridge
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
46157
EUR 47,66
(excl. VAT)
EUR 54,81(incl. VAT)