X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DDS2-120 4GB/8GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
43347 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:32:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 44869
Deze statistiek is gebaseerd op de 61815 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60174 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DDS2-120 4GB/8GB:
De korte redactionele beschrijving van Imation DDS2-120 4GB/8GB
4mm Data Tape DDS2-120 4GB/8GB

Marketingtekst Imation DDS2-120 4GB/8GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DDS2-120 4GB/8GB.
Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid

Imation 4mm DDS gegevenscassettes zijn data-grade tapecassettes met een beschermende achtercoating. Onze tapecassettes zijn compatibel met de DDS 1-4 drives en bieden tot 20GB ongecomprimeerde capaciteit. Maak op eenvoudige wijze back-ups en herstel, archiveer, kopieer, distribueer of beheer uw gegevens met Imation 4mm DDS gegevenscassettes.
Korte samenvatting Imation DDS2-120 4GB/8GB:
Deze korte samenvatting van de Imation DDS2-120 4GB/8GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DDS2-120 4GB/8GB, 18 - 22 °C, 35 - 45 procent, 20 - 60 procent, Zwart, Aramide
Lange samenvatting Imation DDS2-120 4GB/8GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DDS2-120 4GB/8GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DDS2-120 4GB/8GB. Kleur van het product: Zwart, Materiaal: Aramide. Tape-maat: 3,81 mm, Tape-lengte: 120 m, Dikte tape: 6,9 µm. Totale opslagcapaciteit: 4 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Materiaal
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Aramide
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
18 - 22°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 45 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,81 mm
Tape-lengte
Tape Length
120 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,9 µm
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
4 GB