X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DDS1-90 2GB/4GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
42818 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:26:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 32426
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DDS1-90 2GB/4GB:
De korte redactionele beschrijving van Imation DDS1-90 2GB/4GB
4mm Data Cartridges

Marketingtekst Imation DDS1-90 2GB/4GB

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DDS1-90 2GB/4GB.
Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid
Imation 4mm DDS gegevenscassettes zijn data-grade tapecassettes met een beschermende achtercoating. Onze tapecassettes zijn compatibel met de DDS 1-4 drives en bieden tot 20GB ongecomprimeerde capaciteit. Maak op eenvoudige wijze back-ups en herstel, archiveer, kopieer, distribueer of beheer uw gegevens met Imation 4mm DDS gegevenscassettes.
Korte samenvatting Imation DDS1-90 2GB/4GB:
Deze korte samenvatting van de Imation DDS1-90 2GB/4GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DDS1-90 2GB/4GB, 5 - 45 °C, 20 - 80 procent, 5 - 32 procent
Lange samenvatting Imation DDS1-90 2GB/4GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DDS1-90 2GB/4GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DDS1-90 2GB/4GB. Capaciteit met compressie: 4 GB. Tape-maat: 3,81 mm, Tape-lengte: 90 m, Dikte tape: 9 µm. Totale opslagcapaciteit: 2 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
4 GB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 32 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,81 mm
Tape-lengte
Tape Length
90 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
9 µm
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
2 GB