X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8mm Data Tape 170 m Mammoth
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
41262 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 dec 2015 23:34:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 18516
Deze statistiek is gebaseerd op de 62318 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60363 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth:
De korte redactionele beschrijving van Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth
Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth 20/40Gb

Marketingtekst Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth.
Geoptimaliseerde Mammoth 8mm Data Cartridge voor back-up van netwerken

De Imation Mammoth 170m AME tape, die speciaal is ontwikkeld voor drives met Exabyte Mammoth Tape-technologie, biedt extra opnamecapaciteit en geringe ruwheid, waardoor de mechanische slijtage wordt beperkt.
Korte samenvatting Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth:
Deze korte samenvatting van de Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth, 93,9 x 15,2 x 63,5 mm, Wit, Exabyte Mammoth drives
Lange samenvatting Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation 8mm Data Tape 170 m Mammoth. Capaciteit met compressie: 40 GB, Tape durability: 20,000 passes, Tape life: 30 jaar. Overdrachtssnelheid: 6 MB/s. Kleur van het product: Wit. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 170 m. Afmetingen (BxDxH): 93,9 x 15,2 x 63,5 mm, Totale opslagcapaciteit: 20 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
40 GB
Tape durability
20,000 passes
Tape life
Shows how much time tape may be used
30 jaar
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Exabyte Mammoth drives
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
6 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
170 m
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
93,9 x 15,2 x 63,5 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
20 GB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation 8mm Data Tape D8-112
Imation 8mm Data Tape D8-112
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
40858
 — 
Imation 8mm Data Tape D8-160
Imation 8mm Data Tape D8-160
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
45386
 —