X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
41089?5PK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:53:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4992
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk
Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge 100/200Gb

Marketingtekst Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk.
Vertrouw op de beste

Met Imation Black Watch™ Ultrium™ data cartridges krijgt u meer dan alleen hoge capaciteit. U krijgt degelijkheid en ondersteuning van de betrouwbaarste medialeverancier in de sector. Imation Black Watch Ultrium data cartridges bieden ongeëvenaarde sporing en vormen een nieuwe standaard voor betrouwbaarheid, back-up volume en herstel- en archiefapplicaties. Het Ultriumsysteem is de eerste keus voor bedrijven die de meervoudige opslagtechnologieën voor hun mid-range netwerken willen verbeteren.
Korte samenvatting Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk:
Deze korte samenvatting van de Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk, Zwart, 10 - 45 °C, 10 - 80 procent, 104,9 x 21,5 x 102 mm
Lange samenvatting Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Ultrium-LTO 1 Tape Cartridge, 5-Pk. Capaciteit met compressie: 200 GB. Overdrachtssnelheid: 20 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Afmetingen (BxDxH): 104,9 x 21,5 x 102 mm, Totale opslagcapaciteit: 100 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
200 GB
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
20 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
104,9 x 21,5 x 102 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
100 GB
Registratietechnologie
List of available recording technologies
RLL 1.7