X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
40759 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:49:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 10881
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk
Diskette 3.5'' ds/hd mac formatted 10pk

Marketingtekst Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk.
Bedrijfsgegevens, verkoopcijfers, uw roman. Waar het ook om gaat, met diskettes van Imation kunt u allerlei gegevens opslaan, overbrengen en uitwisselen en er back-ups van maken. En u kunt er daarbij van op aan dat uw gegevens nog vele jaren beschermd zullen worden en toegankelijk zullen zijn. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van gegevensopslag en fabricage hoeft niemand ons nog iets te vertellen over diskettes!

Imation is er trots op wereldwijd de toonaangevende en enige in de VS (Wahpeton, North Dakota) gevestigde diskettefabrikant te zijn. Bij zijn elfde jaarlijkse competitie voor beste fabrieken koos IndustryWeek de productiefaciliteit in Wahpeton als een van de beste in Noord-Amerika en Europa.

Imation 3.5" floppydisks presteren overal en altijd goed. Verkrijgbaar in geformatteerde en niet-geformatteerde uitvoeringen voor Macintosh en PC.

- Tweezijdige (DS) diskettes met hoge dichtheid (HD)
- Antistatisch ontwerp
- De diskettes passen zich bij de omgeving aan en beschermen zo de gegevens tegen externe invloeden
Korte samenvatting Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk:
Deze korte samenvatting van de Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk
Lange samenvatting Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation 3.5" DS-HD Mac Formatted Black diskette only 10pk. Opslagcapaciteit: 1,4 MB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Opslagcapaciteit
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
1,4 MB
Technische details
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
3.5
Technische details
Aantal
The number of products there are.
10
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes