X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R DL 8.5 Gb 240min
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
360235 EH
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:30:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6127
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min
DVD+R DOUBLE LAYER 8.5 GB 240 MIN

Marketingtekst Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min.
DVD+R DL (DL = Double Layer) is een nieuw lid van de DVD-familie, waarmee die nu in totaal zes leden telt: DVD+R DL, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, en DVD+RW.

Nog geen twee of drie jaar geleden had niemand verwacht dat de opslagcapaciteit van 4,7GB, de standaard ruimte op een DVD, niet zou kunnen voldoen – zelfs niet voor de gewone consument. Maar met de videotechnologie en de hoge resolutie van de hedendaagse fotografie die beide van analoog steeds meer digitaal worden, groeit het aantal toepassingen dat om grote capaciteiten vraagt gestaag.

Dankzij DVD+R DL kunt u vier uur video in DVD-kwaliteit of zestien uur video in VHS-kwaliteit opnemen, zonder dat u de schijf hoeft om te draaien. PC gebruikers kunnen tot 8,5GB computerbestanden op een enkele schijf opslaan, waarmee de opslagcapaciteit van 4,7GB van de eenlaagse DVD+R-schijven die momenteel op de markt zijn bijna wordt verdubbeld. Met de nieuwe technologie worden alle data en informatie van een kant naar twee lagen geschreven.


- Hoge opslagdichtheid
- 240 min videodata van digitale kwaliteit
- Eenzijdig medium, hoeft niet omgedraaid te worden
- 8,5 GB data, bijna het dubbele van de huidige DVD+R capaciteit
- Verkrijgbaar in 2,4 opnamesnelheden
- Digitale kwaliteit voor alle soorten bestanden

Toepassingen waarbij de extra capaciteit goed van pas komt:

- Het opslaan van uitzonderlijk grote bestanden, presentaties en beeldmateriaal
- Datadistributie als netwerken te traag zijn
- Digitale video-opslag
- Het maken en afmixen van video's
- Uitzonderlijk grote muziekcompilaties van CD-kwaliteit
Korte samenvatting Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min
Lange samenvatting Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+R DL 8.5 Gb 240min. Standaardcapaciteit: 8,5 GB, Opnametijd: 240 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
8,5 GB
Kenmerken
Opnametijd
240 min
DVD schrijfsnelheid
2,4x