X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
D20 Disc Publisher
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
26331 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:10:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 27084
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation D20 Disc Publisher:
De korte redactionele beschrijving van Imation D20 Disc Publisher
D20 Disc Publisher

Marketingtekst Imation D20 Disc Publisher

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation D20 Disc Publisher.
Maak een professionele, blijvende indruk met de D20 Disc Publisher van Imation.

Deze gemakkelijk te gebruiken CD/DVD publishing-oplossing heeft een compact, professioneel ontwerp dat goed op uw bureau past.

Met een capaciteit van maximaal 20 schijven, dupliceert en print het stralende inkjet grafische afbeeldingen rechtreeks op alle standaard met inkjet bedrukbare schijven. Lever optimale afbeeldingskwaliteit en kleur met Imation AquaGuard™-schijven.

Snelle installatie zorgt dat u schijven brandt en bedrukt in minuten met de bijgesloten gemakkelijk te gebruiken software. Samen met Imation AquaGuard-schijven, inkt en software resulteert de D20 Disc Publisher in maximale ontwerpflexibiliteit, stralende kleuren van het centrum tot de rand van de schijf die vlekbestendig zijn wanneer ze aan water of een vochtige omgeving blootgesteld worden.
Korte samenvatting Imation D20 Disc Publisher:
Deze korte samenvatting van de Imation D20 Disc Publisher-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation D20 Disc Publisher , 463,5 x 479,4 x 308 mm, Pentium III 700 MHz, Windows XP/2000. Mac OS X v10.2.
Lange samenvatting Imation D20 Disc Publisher:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation D20 Disc Publisher, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation D20 Disc Publisher . Schrijfsnelheid CD: 40x, DVD-R Double Layer schrijfsnelheid: 8x. Gewicht: 7,62 kg. Afmetingen (BxDxH): 463,5 x 479,4 x 308 mm, Minimale RAM: 500 MB, Minimale processor: Pentium III 700 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Design
Intern*
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
40x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
8x
DVD schrijfsnelheid
16x
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,62 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
463,5 x 479,4 x 308 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
500 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III 700 MHz
Aantal schijven
The amount of discs contained in the device.
20
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/2000.
Mac OS X v10.2.