X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 52x 700MB LightScribe (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
22383
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:32:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34337
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10):
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10)
CD-R 52x 700MB LightScribe 80 min (10) Showbox

Marketingtekst Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10).
LightScribe is een nieuwe technologie die consumenten en bedrijven een eenvoudige, probleemloze manier om professionele, silkscreen etiketten te branden voor hun CD's en DVD's.

Met behulp van dezelfde laser die gegevens brandt in uw schijfstation, kunt u gegevens branden zoals gewoonlijk, de schijf omdraaien en ze opnieuw in het station plaatsen en een etiket branden.

Aantrekkelijke beelden rechtstreeks op uw schijf creëren. Gedaan met vuile markeerstiften of onhandige kleefetiketten - LightScribe-technologie brengt u een compleet nieuwe wereld van persoonlijke expressie op het vlak van het creëren van CD- en DVD-etiketten.
Korte samenvatting Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10):
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10), CD-RW, CD-ROM, Juweeldoos
Lange samenvatting Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10). Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x. Aantal per pallet: 400 stuk(s), Type verpakking: Juweeldoos
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-RW
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
CD-ROM
Opnametijd
80 min
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
20 jaar
Verpakking
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
400 stuk(s)
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK
Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
21043
 — 
Imation CD-R 52x LightScribe (10)
Imation CD-R 52x LightScribe (10)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
23529
 —