X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 16x 4.7Gb (50)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
21750 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 12:43:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 51716
Deze statistiek is gebaseerd op de 64978 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63287 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50):
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50)
DVD+R 16X 4.7Gb 50pk Spindle

Marketingtekst Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50).
Uitgebreide functionaliteit

Eenmalig beschrijfbare Imation DVD+R gegevensdragers bieden een uitbreiding van de functionaliteit van DVD+RW gegevensdragers. Met Imation DVD+R discs kunt u letterlijk duizenden digitale foto’s opslaan. Verder is het mogelijk om 2 uur digitale video in SP mode of 4 uur digitale video in EP mode op te slaan. De DVD media opnamesnelheid is tot 22MB per seconde wat overeenkomt met een CD-R opnamesnelheid van ongeveer 140x. Ideaal voor iemand die data-intensieve, high performance data-opslag nodig heeft.
Korte samenvatting Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50):
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50), DVD+R, Spindel
Lange samenvatting Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+R 16x 4.7Gb (50). Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD+R, Opnametijd: 120 min. Type verpakking: Spindel, Aantal per pallet: 400 stuk(s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Soort*
Characteristics of the device.
DVD+R
Aantal*
The number of products there are.
50
Opnametijd
120 min
Kenmerken
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
DVD schrijfsnelheid
16x
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Spindel
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
400 stuk(s)