X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-RW Media 4.7 GB 4x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
21061-SPL
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 apr 2015 13:48:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4842
Deze statistiek is gebaseerd op de 61836 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 60195 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x
Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x

Marketingtekst Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x.
Imation DVD-RW schijven voegen extra functionaliteit toe aan het DVD-R-format. Dankzij deze ingebouwde veelzijdigheid kunt u op één en dezelfde disc zowel digitale video- als digitale audiobestanden opslaan. Met herschrijfbare media kunt u alle kanten op.

Dataoverdracht

Video-opname en -bewerking
Kopiëren
Softwareontwikkeling
Opname consumentenvideo's
Grafische en commerciële applicaties
Thuisopname
Korte samenvatting Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x
Lange samenvatting Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD-RW Media 4.7 GB 4x. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Opnametijd: 120 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Kenmerken
Opnametijd
120 min
DVD schrijfsnelheid
4x
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation DVD-RW 4.7GB 2x 10pk
Imation DVD-RW 4.7GB 2x 10pk
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
19007
 —