X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
21043 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:27:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19881
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK:
De korte redactionele beschrijving van Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK
LightScribe optische media CD-R 80min 52x 10PK

Marketingtekst Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK.
LightScribe is een nieuwe technologie die consumenten en bedrijven een eenvoudige, probleemloze manier om professionele, silkscreen etiketten te branden voor hun CD’s en DVD’s.

Met behulp van dezelfde laser die gegevens brandt in uw schijfstation, kunt u gegevens branden zoals gewoonlijk, de schijf omdraaien en ze opnieuw in het station plaatsen en een etiket branden.

Aantrekkelijke beelden rechtstreeks op uw schijf creëren. Gedaan met vuile markeerstiften of onhandige kleefetiketten – LightScribe-technologie brengt u een compleet nieuwe wereld van persoonlijke expressie op het vlak van het creëren van CD- en DVD-etiketten.

Imation biedt nu de nieuwe CD-R en DVD+R media die de perfecte combinatie bieden met CD-en DVD-branders met LightScribe-technologie. De LightScribe-technologie gebruikt dezelfde laser die gegevens brandt op beschrijfbare CD’s of DVD’s ook om rechtstreeks in het CD-R- of DVD-station professioneel ogende labels te creëren.

LightScribe combineert speciaal gecoate schijven en speciaal ontworpen software om loepzuivere, regenboogkleurige labels van silkscreen-kwaliteit te creëren.

Kenmerken:

700MB capaciteit met CD-R met 52x schrijfsnelheid

4,7GB capaciteit met DVD+R met 8x schrijfsnelheid

Brand eigen labels direct op CD’s en DVD’s met behulp van het schijfstation en de LightScribe-technologie

Vrijheid om te printen waar en wanneer u wilt – zonder een printer te gebruiken

Zich onderscheiden van de rest, creatief zijn. Het is het label van de gebruiker, zijn ontwerp, zijn afbeeldingen. Eigen ontwerpen kunnen gemakkelijk op CD’s en DVD’s worden gebrand

Gedaan met vuile strepen van markeerstiften. Zonder printer. Geen kleverig papieren etiket dat kan loskomen en het station blokkeren
Korte samenvatting Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK:
Deze korte samenvatting van de Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK, CD-R, CD-, DVD-drives
Lange samenvatting Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation LightScribe Enabled Optical Media CD-R 80min 52x 10PK. Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x, Interface: CD-R
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
CD-R
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
CD-, DVD-drives
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10)
Imation CD-R 52x 700MB LightScribe (10)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
22383
 —