X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R IMATION 4X 8.5GB DOUBLE LAYER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
20409-SPL
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:01:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4777
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER
DVD+R IMATION 4X 8.5GB DOUBLE LAYER

Marketingtekst Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER.
DVD+R DL (DL = Double Layer) is een nieuw lid van de DVD-familie, waarmee die nu in totaal zes leden telt: DVD+R DL, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, en DVD+R W.
Korte samenvatting Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+R IMATION 4X 8.5GB DOUBLE LAYER
Lange samenvatting Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+R 4X 8.5GB DOUBLE LAYER, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+R IMATION 4X 8.5GB DOUBLE LAYER. Standaardcapaciteit: 8,5 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
8,5 GB
Kenmerken
DVD schrijfsnelheid
2,4x