X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
20259 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:27:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 14278
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox
CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox

Marketingtekst Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox.
Vergroot uw etiketteermogelijkheden door het gebruik van een CD/DVD-printer waarmee direct op witte, met Inkjet bedrukbare CD-R-schijven van Imation kan worden geprint. De uitstekende afdrukkwaliteit van bedrukbare media van Imation geeft een professionele, goed ogende uitstraling aan uw CD-creaties. Deze eenmalig beschrijfbare schijven zijn voor permanente opslag bedoeld en bieden een betaalbare en gemakkelijke manier om CD's een persoonlijk tintje te geven. Bedrukbare schijven van Imation zijn verkrijgbaar in snelheden tot 52x met een witte, voor inkjet geschikte bovenkant.


- Voor gebruik met speciale CD-/DVD- printers
- CD-R's kunnen in elke willekeurige voor CD-R-/CD-RW-branden geschikte speler worden gebrand
- Tot 52x schrijfsnelheid — brandt een CD in minder dan vier minuten tegen een snelheid van 52x
- Capaciteit van 700MB/80 minuten
- Slaat data permanent op — CD-R's kunnen niet worden gewist of overschreven
- Afspelen in een muziek-CD-speler, CD-RW-speler of CD-ROM-speler

Toepassingen:

- Voor het opslaan, kopiëren, printen & distribueren van specifiek digitaal materiaal, bedoeld voor speciale markten & doelgroepen
- Digitaal afmixen van audiomateriaal
- Archiveren & demo's maken van multimediaproducties
- Digitale opslag van documenten & digitaal beeldmateriaal
- Externe opslag & noodherstelbestanden van computergegevens
Korte samenvatting Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox, 5 - 60 procent, -5 - 30 °C, 5 - 95 procent, 5 - 55 °C
Lange samenvatting Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-R 52x 700MB-80min White Inkjet Printable - 10pk showbox. Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 52x, Diameter optische disk: 120 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Schrijfsnelheid CD*
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Dikte optische disk
1,2 mm
Opnametijd
80 min
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 60 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 30°C
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation CD-R 80min 700Mb Thermal Printable (100)
Imation CD-R 80min 700Mb Thermal Printable (100)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
17274
EUR 24,90
(excl. VAT)
EUR 29,87(incl. VAT)