X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+RW 4x
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19008-SPL
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 14:23:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 4651
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+RW 4x:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+RW 4x
DVD+RW 4x, 4.7GB

Marketingtekst Imation DVD+RW 4x

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+RW 4x.
A complete DVD solution
Imation DVD+RW discs — the complete solution for your recording and storage needs. You can store data and video content for PC and entertainment applications. This means high-capacity storage — 4.7GB worth. That's more than two hours of high quality MPEG2 DVD video with excellent picture quality. And you can store a combination of both digital video and digital audio files on the same disc. Flexibility is yours when you choose rewritable media.

Imation DVD+RW features:
- 4.7GB capacity
- Rewritable format allows 1,000 rewrite cycles
- Two-way compatibility between DVD Video discs & players with DVD+RW discs & recorders
- Holds seven times more data than a full size CD-R
- Outstanding picture quality
- Long archival life
- Available in 2x & 4x recording speeds
Korte samenvatting Imation DVD+RW 4x:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+RW 4x-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+RW 4x, 5 - 55 °C, -10 - 55 °C, 3 - 85 procent, 3 - 90 procent
Lange samenvatting Imation DVD+RW 4x:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+RW 4x, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+RW 4x. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Reflection rate: 18-30, Track pitch: 0,74 µm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Aantal*
The number of products there are.
1
Diameter optische disk
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Dikte optische disk
1,2 mm
Reflection rate
18-30
Track pitch
0,74 µm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55°C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-10 - 55°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
3 - 90 procent