X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 4.7Gb 4X 10pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19006
Categorie :
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:08:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6497
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk
DVD+R 4.7Gb 4X 10PK JEWEL CASE MTV

Marketingtekst Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk.
Eenmalig beschrijfbare Imation DVD+R gegevensdragers bieden een uitbreiding van de functionaliteit van DVD+RW gegevensdragers. Met Imation DVD+R discs kunt u letterlijk duizenden digitale foto’s opslaan. Verder is het mogelijk om 2 uur digitale video in SP mode of 4 uur digitale video in EP mode op te slaan. De DVD media opnamesnelheid is tot 22MB per seconde wat overeenkomt met een CD-R opnamesnelheid van ongeveer 140x. Ideaal voor iemand die data-intensieve, high performance data-opslag nodig heeft.


- Premium metal-azo opnamelaag
- Kan zeven keer zoveel gegevens bevatten als een volledige CD-R
- Hoge opnamesnelheid
- De discs kunnen worden gelezen door DVD+RW drives
- Kan worden afgespeeld in de meeste DVD-ROM drives en DVD-spelers
Korte samenvatting Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk:
Deze korte samenvatting van de Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk
Lange samenvatting Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DVD+R 4.7Gb 4X 10pk. Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Opnametijd: 120 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
Kenmerken
Opnametijd
120 min
DVD schrijfsnelheid
4x