X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW 4x-10x 700MB (10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19002 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:25:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 57876
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10):
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10)
CD-RW 4x-10x 700MB 80min (10) Showbox

Marketingtekst Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10).
Snelle, betrouwbare en herschrijfbare gegevensdragers

Imation 4X-10X CD-RW High-Speed diskettes zijn snel en betrouwbaar — een fantastische combinatie. Deze herschrijfbare gegevensdragers hebben een capaciteit van 700 MB en kunnen gelezen worden door zowel standaard CD-R/CD-RW drives als multi-read drives zoals CD-ROM, DVD-ROM en herschrijfbare DVD. U kunt opnemen naar onze High-Speed CD-RW gegevensdragers met elke CD-RW drive met het High-Speed logo.

- Eén schijfje is maar liefst 1.000 keer herschrijfbaar
- Hoge opnamesnelheid van 10X; volledig ruisloze terugspeelmogelijkheden
- Kan gelezen worden door CD-RW, DVD en multi-read CD-ROM drives

Toepassingen:

- Multimediapresentaties
- Softwareontwikkeling
- Audiobestanden
- Opslaan van digitale plaatjes
- Downloaden vanaf het internet
- Back-ups en archivering
Korte samenvatting Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10):
Deze korte samenvatting van de Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10), CD-RW, 5 - 60 procent, -5 - 30 °C, Juweeldoos
Lange samenvatting Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-RW 4x-10x 700MB (10). Soort: CD-RW, Standaardcapaciteit: 700 MB, Diameter optische disk: 120 mm. Aantal per pallet: 400 stuk(s), Type verpakking: Juweeldoos
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Soort*
Characteristics of the device.
CD-RW
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal*
The number of products there are.
10
Diameter optische disk*
Diameter of the disk, expressed in millimeters"
120 mm
Opnametijd
80 min
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 60 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 30°C
Verpakking
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Juweeldoos
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
400 stuk(s)
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation CD-RW 1x-4x 700MB (10)
Imation CD-RW 1x-4x 700MB (10)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
19001
EUR 6,74
(excl. VAT)
EUR 8,09(incl. VAT)
Imation CD-RW 10x-24x 700MB (10)
Imation CD-RW 10x-24x 700MB (10)
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
22045
 —