X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19001-SPL
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 13:56:35
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 5554
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox:
De korte redactionele beschrijving van Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox
Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox

Marketingtekst Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox.
Compatibele, herschrijfbare gegevensdragers
Imation 1X-4X CD-RW gegevensdragers zijn dé oplossing voor al uw behoeften op het gebied van gegevensorganisatie. Of u ze nu wilt gebruiken voor tijdelijke gegevensopslag, archivering en presentaties of voor back-ups en downloads, deze zeer betrouwbare gegevensdragers bieden u veel gebruiksgemak. De media zijn herschrijfbaar, kunnen ruisloos worden teruggespeeld en zijn in hoge mate compatibel met alle CD-RW-drives. Klik hier voor meer informatie over CD-RW-technologie (engels)

Eigenschappen:

Eén schijfje is maar liefst 1.000 keer herschrijfbaar
Voor opnemen compatibel met alle CD-RW-drives
Kan gelezen worden door CD-RW-drives en multi-read CD-ROM-drives

Toepassingen:

Back-ups en archivering van databases
Downloaden vanaf het internet
Audiobestanden
Overbrengen van grote bestanden
Korte samenvatting Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox:
Deze korte samenvatting van de Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox
Lange samenvatting Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation CD-RW Media 700 MB 80min 1X-4X Showbox. Standaardcapaciteit: 700 MB, Schrijfsnelheid CD: 4x, Opnametijd: 80 min
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Kenmerken
Standaardcapaciteit*
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Kenmerken
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
4x
Opnametijd
80 min