X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
18975
Categorie :
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 16 nov 2016 10:11:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6041
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10:
De korte redactionele beschrijving van Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10
Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10

Marketingtekst Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10.
Als u een muziekfanaat bent, dan zijn Imation CD-R digital audio (DA) gegevensdragers precies wat u nodig heeft. Dit kwaliteitsproduct voor muziek levert het meeste luisterplezier op wanneer het wordt afgespeeld op een digital audio geluidsinstallatie. U kunt maar liefst 80 minuten muziek of geluid opnemen met elke recorder met het "Compact Disc Audio Recordable" logo. U kunt uw digitale muziekbestanden snel en permanent op CD branden met een schrijfsnelheid die uiteenloopt van 1X tot 52X. Imation CD-R gegevensdragers voor muziek stellen u in staat om vandaag nog een muziekverzameling aan te leggen of uit te breiden.

- Capaciteit van 700 MB
- Gegevens worden permanent opgeslagen — CD-R's kunnen niet worden gewist of overschreven
- Hoogwaardige gegevensdragers
- Bij een schrijfsnelheid van 52X kunt u in minder dan zeven minuten een volledige CD samenstellen
- Lage kosten per MB
Korte samenvatting Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10:
Deze korte samenvatting van de Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10
Lange samenvatting Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Cd-R 80min 700Mb Audio/pak 10
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs