X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
17204 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 09:26:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 48975
Deze statistiek is gebaseerd op de 65075 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63374 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette:
De korte redactionele beschrijving van Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette
4mm Datacartrige DAT72 36GB/72GB

Marketingtekst Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette.
Voortzetting van de erfenis van de zeer succesvolle en gevestigde 4mm DDS, de DAT-72 formaat werd gecreëerd om de groeiende behoeften van kleine zakelijke gebruikers adres om back-ups en bescherming van hun gegevens veilig

Imation DAT 72 Data Cartridges zijn exclusief ontworpen voor gebruik in DAT 72 drives en bibliotheken, ontwikkeld door HP en Certance, en bieden 72GB gecomprimeerde capaciteit (36GB native) en tot 6MB/second transfer rate.
Korte samenvatting Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette:
Deze korte samenvatting van de Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB, Tape Cartridge, DAT 72, Zwart
Lange samenvatting Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB Tapecassette, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation 4mm Data Tape DAT72 36GB/72GB. Soort tape: Tape Cartridge, Capaciteit met compressie: 72 GB, Compatibiliteit: DAT 72. Kleur van het product: Zwart. Tape-maat: 4 mm, Tape-lengte: 170 m. Totale opslagcapaciteit: 36 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Soort tape*
Type of tape used e.g. TZ, Video8.
Tapecassette
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
72 GB
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DAT 72
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
4 mm
Tape-lengte
Tape Length
170 m
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
36 GB