X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Super DLTape 2 Tape Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
16988 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:12:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 34172
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge
Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge 300/600Gb

Marketingtekst Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge.
Hoge capaciteitsoplossing voor veeleisende netwerk- en computercentrumomgevingen

Naarmate de behoefte aan capaciteit toeneemt, hebben uw netwerk en computercentra betrouwbare media nodig om steeds meer gegevens sneller op te slaan. Super DLTtape™ technologie voorziet in een gecomprimeerde opslagcapaciteit van 600GB, ontwikkeld voor SDL 600-drives. Imation Super DLTtape II Cartridges bieden tot 600GB opslagruimte en een maximale overdrachtsnelheid van 72MB/sec.
Korte samenvatting Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge:
Deze korte samenvatting van de Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge, SDLT 600 Drives, Zwart
Lange samenvatting Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Super DLTape 2 Tape Cartridge. Capaciteit met compressie: 600 GB, Compatibiliteit: SDLT 600 Drives. Overdrachtssnelheid: 72 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Totale opslagcapaciteit: 300 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
600 GB
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
SDLT 600 Drives
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
72 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
300 GB
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
30 jaar