X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
16601 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:45:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 16362
Deze statistiek is gebaseerd op de 64802 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63108 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation:
De korte redactionele beschrijving van Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation
Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge voor automation

Marketingtekst Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation.
Krachtige gegevensbescherming, ongelooflijke opslagcapaciteit
Imation Black Watch™ Ultrium 2 tapecartridges vormen een uitbreiding op Imation Ultrium 1 tapecartridges. Deze nieuwe productgeneratie is gebaseerd op de Ultrium/LTO-technologie. De tapes hebben een maximum-opslagcapaciteit van maar liefst 400 GB. Dankzij de unieke eigenschappen beschermen Imation cartridges uw gegevens beter dan welke andere LTO-cartridge ook.
Krachtige constructie:

- De gepatenteerde ‘corner snap’ van Imation zorgt voor een steviger constructie. De geleidepen blijft op zijn plaats en de cartridge blijft dicht, ook als er tijdens de verwerking of het transport iets verkeerd gaat.
- De gepatenteerde driedelige tapewindingselementen zorgen voor betere tapegeleiding en een betere drukverdeling.
- Duurzaamheid dankzij de dubbele laag, gebaseerd op de Metal Particulate (MP3)-media.
- De eigen servoschrijfmethode zorgt voor uitgekiende sporing, waardoor uw gegevens beter worden beschermd.
Korte samenvatting Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation:
Deze korte samenvatting van de Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation, Ultrium 2, Zwart, 10 - 45 °C, 10 - 80 procent
Lange samenvatting Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation. Capaciteit met compressie: 400 GB, Compatibiliteit: Ultrium 2. Overdrachtssnelheid: 40 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Totale opslagcapaciteit: 200 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
400 GB
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Ultrium 2
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
40 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 45°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
200 GB
Registratietechnologie
List of available recording technologies
PRML
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation ULTRIUM LTO Generation 2 Standard Tape Cartridge
Imation ULTRIUM LTO Generation 2 Standard Tape Cartridge
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
16598
EUR 20,83
(excl. VAT)
EUR 25,00(incl. VAT)
Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation Labelled
Imation Ultrium-LTO 2 Tape Cartridge for automation Labelled
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
16600
EUR 38,68
(excl. VAT)
EUR 44,48(incl. VAT)