X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
16260*5PK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:34:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8991
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk
Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk

Marketingtekst Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk.
Oplossing met hoge capaciteit voor veeleisende netwerk- en computercentrumomgevingen

Naarmate de behoefte aan capaciteit toeneemt, hebben uw netwerk en computercentra betrouwbare media nodig om steeds meer gegevens sneller op te slaan. Super DLTtape I-technologie biedt de grootst mogelijke capaciteit. Imation Black Watch™ Super DLTtape I cartridges bieden tot 320GB opslagruimte en een maximale overdrachtsnelheid van 32MB/sec.
Korte samenvatting Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk:
Deze korte samenvatting van de Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk, Zwart, 10 - 40 °C, 20 - 80 procent, 16 - 32 °C, 20 - 80 procent, 105,6 x 105,4 x 25,4 mm
Lange samenvatting Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb 5pk. Capaciteit met compressie: 320 GB. Kleur van het product: Zwart. Tape-maat: 1,3 cm, Tape-lengte: 560 m, Dikte tape: 344,5 µm. Afmetingen (BxDxH): 105,6 x 105,4 x 25,4 mm, Totale opslagcapaciteit: 160 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
320 GB
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
16 - 32°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,3 cm
Tape-lengte
Tape Length
560 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
344,5 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
222.5 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105,6 x 105,4 x 25,4 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
160 GB
Aantal in grote omdoos
Aantal eenheden van een product dat in een grote omdoos past.
5
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
30 jaar
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb
Imation Super DLTtape 1 Cartridge 160/320Gb
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
16260
EUR 38,17
(excl. VAT)
EUR 45,81(incl. VAT)