X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
15931 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 13:33:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 53931
Deze statistiek is gebaseerd op de 64933 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63235 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge
ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge

Marketingtekst Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge.
De Imation Cleaning Cartridge-producten zijn op de verschillende types tape drive afgestemd. De Imation Ultrium Universal Cleaning Cartridge is compatibel met Generation 1 Ultrium (LTO)-drives. Omdat het reinigingsproces per Ultrium-drive verschilt, zal het aantal reinigingsbeurten per cartridge variëren van 15 tot 50. De drive wordt gereinigd door op een bepaald reinigingsalgoritme een bepaalde hoeveelheid tape over de drive head heen en weer te bewegen. Vanwege het unieke reinigingsproces is de cartridge bruikbaar voor alle Ultrium 1 & 2-drives.
Korte samenvatting Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge:
Deze korte samenvatting van de Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge
Lange samenvatting Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation ULTRIUM DRIVE Head Cleaning Cartridge
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
ULTRIUM 1&2 Drives
Technische details
Number of cleanings
15 - 50