X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3590 Data Recovery Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
12019 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 10:42:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 11348
Deze statistiek is gebaseerd op de 64747 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63045 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation 3590 Data Recovery Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van Imation 3590 Data Recovery Cartridge
Imation 3590 Data Recovery Cartridge 10/20Gb

Marketingtekst Imation 3590 Data Recovery Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation 3590 Data Recovery Cartridge.
Tapes met hoge capaciteit voor veeleisende applicaties

Ontdek zelf waarom over de gehele wereld miljoenen bedrijven als het uwe Imation Black Watch™ 3590/3590E tapecassettes verkiezen boven alle andere. Wij zijn de toonaangevende leverancier van de door IBM gekwalificeerde 3590 en de enige door IBM gekwalificeerde fabrikant van 3590E gegevenscassettes sinds de introductie ervan in februari 2000. Vertrouw op onze gegevensdragers - al meer dan 50 jaar bieden wij de beste tapetechnologie voor computercentra.
Korte samenvatting Imation 3590 Data Recovery Cartridge:
Deze korte samenvatting van de Imation 3590 Data Recovery Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation 3590 Data Recovery Cartridge, Zwart, 15 - 32 °C, 20 - 80 procent, 4 - 32 °C, 5 - 80 procent, 60 - 90 °F
Lange samenvatting Imation 3590 Data Recovery Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation 3590 Data Recovery Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation 3590 Data Recovery Cartridge. Capaciteit met compressie: 20 GB, Tape durability: 120,000 passes. Overdrachtssnelheid: 9 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Tape-lengte: 320 m. Bedrijfstemperatuur, bereik: 60 - 90 °F, Totale opslagcapaciteit: 10 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
20 GB
Tape durability
120,000 passes
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
9 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 32°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
4 - 32°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
320 m
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
10 GB
Bedrijfstemperatuur, bereik
60 - 90°F