X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLTtape IV Data Cartridge 5pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
11776*5PK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2004
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 02 dec 2016 14:33:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9437
Deze statistiek is gebaseerd op de 65021 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-04 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 63324 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk
Imation DLTtape IV Data Cartridge 40/80Gb 5pk

Marketingtekst Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk.
Door Imation gecertificeerde media voor DLT 4000, 7000, 8000 en DLT 1/VS 80-drives

Netwerken en datacentra hebben een robuust, betrouwbaar product nodig om uw activiteiten te ondersteunen - van back-ups maken, herstellen en archiveren tot kopiëren en distribueren. Imation Black Watch™ DLTtape IV Cartridges bieden verbeterde eigenschappen voor optimale prestaties. De door Imation geproduceerde Black Watch DLTtape IV Cartridges zijn de laatste hoogwaardige dataopslagtapes van Imation, dat al meer dan 50 jaar lang opslagmedia fabriceert.
Korte samenvatting Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk:
Deze korte samenvatting van de Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk, Metal particle, DLT 4000, DLT 7000, Zwart, 10 - 40 °C, 20 - 80 procent, 16 - 32 °C
Lange samenvatting Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation DLTtape IV Data Cartridge 5pk. Capaciteit met compressie: 80 GB, Tape durability: 1000000 passes, Filmtype: Metal particle. Overdrachtssnelheid: 5 MB/s. Kleur van het product: Zwart. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 557 m, Dikte tape: 9,14 µm. Afmetingen (BxDxH): 105 x 105 x 25 mm, Totale opslagcapaciteit: 40 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
80 GB
Tape durability
1000000 passes
Filmtype
The type of film e.g. 35 mm, DLT.
Metaal deel
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DLT 4000, DLT 7000
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
5 MB/s
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40°C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
16 - 32°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Tape-lengte
Tape Length
557 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
9,14 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
223 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105 x 105 x 25 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
40 GB
Levensduur archiefopslag
Length of time data can be stored safely on the media
30 jaar
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation Black Watch DLTtape IV
Imation Black Watch DLTtape IV
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
11776
EUR 34,11
(excl. VAT)
EUR 39,22(incl. VAT)