X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Black Watch DLTtape IV, 5-Pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
11776?5PK
Categorie :
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 05 dec 2016 11:54:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 7600
Deze statistiek is gebaseerd op de 64585 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 62889 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk:
De korte redactionele beschrijving van Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk
DLTtape IV Cartridge, 5-Pk

Marketingtekst Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk.
Imation Black Watch™ DLTtape IV is een nieuwe aanwinst in de reeks tapeproducten uit de middenklasse van Imation. Imation DLTtape IV is speciaal ontworpen voor datacentra en is specifiek bedoeld voor superieure prestaties in DLT 4000-, 7000-, 8000- en DLT 1/VS 80-drives. Uw netwerk en datacentrum stellen hoge eisen en daarom heeft u een solide, betrouwbaar product nodig ter ondersteuning van uw werkzaamheden. Daarom hebben we onze expertise in media voor datacentra gebruikt en extra zware testnormen toegepast op de enterprise-klasse voor DLTtape. Imation Black Watch DLTtape IV is solide en betrouwbaar genoeg voor zelfs de meest geavanceerde datacentra voor ondernemingen. Van back-up, herstellen en archiveren tot kopiëren en distribueren, de Black Watch DLTtape IV-cartridge biedt verbeterde functies voor superieure prestaties.

- Capaciteit van 40 GB/80 GB met een overdrachtssnelheid tot 12 MB/seconde (bij een compressie van 2:1)
- Lage abrasiviteit - minder slijtage op de drivekop verlengt de levensduur van uw drive
- Duurzaam – voldoet aan de nog hogere norm van 1.000.000 testopnamen
- Compatibel – met DLT 4000-, 7000-, 8000- en DLT 1/VS 80-drives
- Goedgekeurd door Imation– elke tapecartridge wordt op continue en betrouwbare toepassing getest
- Quantum-kwalificatie — draagt het DLTtape-logo en heeft de Quantum-kwalificatieprocedure doorstaan
- Beperkte garantie voor de levensduur van het product
Korte samenvatting Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk:
Deze korte samenvatting van de Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk, Zwart, 10 - 40 °C, 20 - 80 procent, 16 - 32 °C, 20 - 80 procent, 105,7 x 105,4 x 25,4 mm
Lange samenvatting Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Imation Black Watch DLTtape IV, 5-Pk. Capaciteit met compressie: 80 GB, Tape durability: 1000000 passes, Tape life: 30 jaar. Kleur van het product: Zwart. Tape-maat: 1,27 cm, Tape-lengte: 557 m, Dikte tape: 9,14 µm. Afmetingen (BxDxH): 105,7 x 105,4 x 25,4 mm, Totale opslagcapaciteit: 40 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
80 GB
Tape durability
1000000 passes
Tape life
Shows how much time tape may be used
30 jaar
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
16 - 32°C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Tape-lengte
Tape Length
557 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
9,14 µm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
223,7 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
105,7 x 105,4 x 25,4 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
40 GB
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
Imation Black Watch DLTtape IV
Imation Black Watch DLTtape IV
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
11776
EUR 34,43
(excl. VAT)
EUR 39,59(incl. VAT)