X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
iiyama
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
ProLite
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProLite X486S-B1 LCD Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PLX486S-B1
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door iiyama: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:33:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8324
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor
Pro Lite X486S-B1 LCD Display 19"

Marketingtekst iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor.
Deze 19” LCD monitor heeft een zogenaamd Glare (glans)– panel met een zeer hoog contrast (700:1) en een extra hoge helderheid van 400 cd/m2. Zijn zeer snelle reactietijd van 2 ms verzekert u van een perfect beeld bij toepassingen met snelbewegende beelden. De X486S is voorzien van zowel een D-sub (analoge) ingang als een DVI-D (digitale) ingang.Verder is dit model uitgerust met uitgebriede functiemogelijkheden als: automatisch brightness control die de helderheid van de monitor automatisch aanpast aan het omgevingslicht en een infrarood sensor die, als u uw scherm verlaat, ervoor zorgt dat deze direct in de slaapstand schakelt.
Korte samenvatting iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
iiyama ProLite ProLite X486S-B1 LCD Display, 1280 x 1024 Pixels, LCD, 700:1, 16.78 miljoen kleuren, 24 - 80 kHz, 55 - 75 Hz
Lange samenvatting iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display 19" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
iiyama ProLite X486S-B1 LCD Display, ProLite. Resolutie: 1280 x 1024 Pixels, Beeldscherm: LCD, Typische contrastverhouding: 700:1. Kleur van het product: Zwart. Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot: Kensington, Hoek schuine stand: 22/5. Energiebeheer: VESA DPMS, ENERGY STAR. Voldoet aan industriestandaarden: DDC 2B, DDC-CI, Veiligheid: CE, TÜV GS, FCC-B, UL/C-UL, VCCI-B
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
350 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
2 ms
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
700:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
150°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
135°
Beeldscherm, aantal kleuren*
16.78 miljoen kleuren
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,294 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
24 - 80 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 75 Hz
Poorten & interfaces
VGA (D-Sub)poort(en)*
Aansluiting voor een analoge monitor
1
DVI-D poorten
This is the amount of DVI-I interfaces. Digital Visual Interface (DVI) is a video display interface developed by the Digital Display Working Group (DDWG). The digital interface is used to connect a video source to a display device, such as a computer monitor. DVI-D means DVI digital, which means it can only support digital, but not analog.
1
Hoofdtelefoonuitgangen
Number of sockets /ports where headphones are connected.
1
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Ergonomie
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot*
Holes on the edge of devices through which a cable lock can be passed, so the device can be locked to a desk etc.
Kensington
Hoek schuine stand
22/5°
Ergonomie
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
TCO'03, ISO 13406-2, MPR III
Energie
Energiebeheer
VESA DPMS, ENERGY STAR
Certificaten
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
DDC 2B, DDC-CI
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
CE, TÜV GS, FCC-B, UL/C-UL, VCCI-B
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
421 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
382 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
62 mm
Breedte apparaat (met standaard)
421 mm
Diepte apparaat (met standaard)
417 mm
Hoogte apparaat (met standaard)
152,5 mm
Gewicht met voet
6,8 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels
USB
Overige specificaties
Bandbreedte
0,135 GHz
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 100 - 240 V, 50 / 60 Hz
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
iiyama ProLite P1704S-B1 LCD Display 17" Zwart computer monitor
iiyama ProLite P1704S-B1 LCD Display 17" Zwart computer monitor
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
PRO LITE P1704S-B1
 —