Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
iiyama
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
ProLite
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProLite E385 15" LCD White
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
E385-W
Categorie
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door iiyama: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13880
Deze statistiek is gebaseerd op de 69191 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 67430 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:31:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor :
De korte redactionele beschrijving van iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor

ProLite E385 15" LCD Wit
Meer>>>

iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor

De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor.
De ProLite E385 heeft alle voordelen van een LCD monitor voor een zeer aantrekkelijke prijs! Dit 15" model is ideaal voor toepassingen in huis of op kantoor. De ProLite E385 scoort optimaal op beeldkwaliteit en de bekende ergonomische kenmerken, waaronder hoog contrast (400:1) en hoge helderheid (250 cd/m²).
Korte samenvatting iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor:
Deze korte samenvatting van de iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
iiyama ProLite ProLite E385 15" LCD White, 38,1 cm (15"), 250 cd/m², 1024 x 768 Pixels, 35 ms, LCD, 400:1
Lange samenvatting iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor :

iiyama ProLite E385 15" LCD White, ProLite. Beeldschermdiagonaal: 38,1 cm (15"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1024 x 768 Pixels. Kleur van het product: Wit. VESA-standaard: 75 x 75 mm. Stroomverbruik (in standby): 3 W, Typisch stroomverbruik: 25 W, Energiebeheer: VESA DPMS, ENERGY STAR. Certificering: TCO'99, MPR III, Veiligheid: TÜV-GS, FCC-B, CE, VCCI-B, UL/C-UL

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van iiyama ProLite E385 15" LCD White 15" Wit computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
38,1 cm (15")
Helderheid *
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie *
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1024 x 768 Pixels
Responstijd *
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
35 ms
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Typische contrastverhouding *
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
400:1
Kijkhoek, horizontaal *
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
120°
Kijkhoek, verticaal *
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
90°
Beeldscherm, aantal kleuren *
16.78 miljoen kleuren
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,297 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 60 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 75 Hz
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
D-Sub mini 15-pin
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Ergonomie
VESA-standaard
The product can be used wih VESA mounting interfaces.
75 x 75 mm
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Ergonomie
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
TÜV ERGO (13406-2)
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
3 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
25 W
Energiebeheer
VESA DPMS, ENERGY STAR
Certificaten
Certificering
TCO'99, MPR III
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
TÜV-GS, FCC-B, CE, VCCI-B, UL/C-UL
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
356 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
150 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
355 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3 kg
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Windows 95/98/2000/ME/XP
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC/Mac
Effectieve beelddiameter
228 x 304 mm
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 90-132 / 198-264 V, 50/60 Hz
Beveiligingseigenschappen
Kensington-lock
Monitor max. video inputbandbreedte
80 MHz
X