X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
21" LCD Flat Panel Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T59HGEU
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:03:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13744
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor
IBM 20.8 inch Monitor T210H TFT MPR-III Zw

Marketingtekst IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor.
The T210 Flat Panel Monitor offers a very large screen in a space-saving design. It provides a maximum addressability of 2048 x 1536 pels on a 20.8-inch/528mm viewable image size screen. The T210 supports attachment to the system via an analog and/or a digital connector. Key characteristics include Picture-in-Picture for Direct "TV" Input, Dual Video Input, and a Tilt/Swivel and Lift Stand.
Korte samenvatting IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor:
Deze korte samenvatting van de IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 21" LCD Flat Panel Display, 52,8 cm (20.8"), 235 cd/m², 2048 x 1536 Pixels, 300:1, 170°, 170°
Lange samenvatting IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 21" LCD Flat Panel Display 20.8" computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM 21" LCD Flat Panel Display. Beeldschermdiagonaal: 52,8 cm (20.8"), Helderheid: 235 cd/m², Resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Breedte: 497 mm, Diepte: 280 mm, Hoogte: 510 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
52,8 cm (20.8")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
235 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
2048 x 1536 Pixels
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
300:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
170°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
170°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,207 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
31 - 120 kHz
Beeldscherm
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
50 - 100 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
42,4 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
31,8 cm
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
497 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
280 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
510 mm
Overige specificaties
Effectieve beelddiameter
528 mm