X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Flat Panel Monitors 6736-HB0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T36HBEU
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:11:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9050
Deze statistiek is gebaseerd op de 68187 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66432 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: Three years Customer Carry-in Exchange
Lange productnaam IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor
L200p 20.1inLCD 20.1v BLK MPR

Marketingtekst IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor.
The IBM ThinkVision(TM) L200p 20.1-inch (510mm) flat panel monitor displays clear, accurate images on a large 1.9 megapixel screen. The monitor delivers excellent performance for a variety of graphic and financial applications at an optimum addressability of 1600x1200. It incorporates IBM ThinkVantage(TM) design elements that enhance usability and complement the system design.


Features & Benefits:
• ThinkVantage Design
- Ergonomic stand swivels, tilts and provides height adjustment of 80mm for optimal viewing comfort.
-Quick and easy monitor adjustments using new designed On-Screen-Display (OSD).
- Direct access for automatic image setup, brightness and input selection.
• Analog or digital system connection for flexibility and investment protection.
• Dual input allows attachment to two systems concurrently.
• Internal power eliminates the bulky power adapter for improved cable management.
• Excellent space saving replacement for 19-inch or 21-inch CRT monitor
" Internal power eliminates the bulky power adapter for improved cable management.
• Resolution of 1600x1200 provides crisp, accurate screen images.

Korte samenvatting IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor:
Deze korte samenvatting van de IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0, 51 cm (20.1"), 250 cd/m², 1600 x 1200 Pixels, LCD, 400:1, 176°
Lange samenvatting IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0 20.1" computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM Flat Panel Monitors 6736-HB0. Beeldschermdiagonaal: 51 cm (20.1"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1600 x 1200 Pixels. Typisch stroomverbruik: 65 W, Energiebeheer: Energy Star. Certificering: TCO'99. Breedte: 468 mm, Diepte: 259 mm, Hoogte: 473 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
51,1 cm (20.1")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1600 x 1200 Pixels
Beeldscherm*
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
400:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
176°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,255 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
31 - 94 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
56 - 85 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
40,8 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,6 cm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
DVI-A, 15-pin D-Sub
Ergonomie
Horizontaal draaibaar
Yes
Hoek schuine stand
Yes
Ergonomie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
65 W
Energiebeheer
Energy Star
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Certificaten
Certificering
TCO'99
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
468 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
259 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
473 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9,5 kg
Overige specificaties
Effectieve beelddiameter
511 mm