X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Flat Panel Performance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T19HNEU
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8612
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor
TS L191p 19" TFT Hybride .20 76Hz TCO99

Marketingtekst IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor.
De IBM ThinkVision L191p LCD monitor heeft een ultradun frame, om ruimte te besparen en de afstand tussen schermen te minimaliseren in combinaties van meerdere monitoren. ThinkVantage ontwerpelementen verbeteren de bruikbaarheid en vullen het ThinkCentre systeemontwerp aan. Verkrijgbaar in zakelijk zwart. De L191p monitor is zeer geschikt voor het weergeven van complexe spreadsheets, afbeeldingen en algemene zakentoepassingen en voor gebruik in toepassingen met meerdere monitoren.

Functies en voordelen:

• 19-inch (483mm) zichtbaar beeld met een native resolutie van 1280 x 1024 pixels
• ThinkVantage ontwerp:
- Ultradunne (15mm) rand
- Verticaal en horizontaal draaibare en in hoogte verstelbare standaard waar de kabels doorheen lopen
- Directe toegang tot automatische beeld- en helderheidsinstellingen en input select
- Snel en makkelijk instellingen aanpassen via de handige on-screen display (OSD)
- Vormgeving past bij IBM systemen
• Hybride aansluiting op het systeem - kan analoog en/of digitaal aangesloten worden
• Interne schaling laat ook beelden kleiner dan 1280 x 1024 beeldvullend zien
• Interne voeding
• Compatible met een optioneel Kensington slot
• Op slot te zetten digitale instellingen
Korte samenvatting IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99, 48,3 cm (19"), 250 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 20 ms, 1000:1, 178°
Lange samenvatting IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Flat Panel Performance TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99 19" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM TS L191p 19" TFT Hybrid .20 76Hz TCO99, Flat Panel Performance. Beeldschermdiagonaal: 48,3 cm (19"), Helderheid: 250 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Kleur van het product: Zwart. Typisch stroomverbruik: 40 W, Energiebeheer: Energy Star. Certificering: TCO'99. Breedte: 441 mm, Diepte: 237 mm, Hoogte: 467 mm
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
48,3 cm (19")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
250 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
20 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
1000:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
178°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,294 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 81 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 76 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
37,6 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
30,1 cm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
-15-pin D-sub
-DVI-D
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Ergonomie
Horizontaal draaibaar
Yes
Hoek schuine stand
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
40 W
Energiebeheer
Energy Star
Certificaten
Certificering
TCO'99
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
441 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
237 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
467 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,3 kg
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows ME/2000/XP