X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Flat Panel Performance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T17HNEU
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8589
Deze statistiek is gebaseerd op de 67946 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66205 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor
L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black

Marketingtekst IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor.
De ThinkVision L171p LCD Monitor biedt buitengewoon goede beeldkwaliteit en een standaard die zowel horizontaal als verticaal draaien van de monitor mogelijk maakt. Ook is het mogelijk de monitor is in zijn geheel te kantelen en in hoogte te verstellen. De ultradunne randen besparen ruimte en leveren een bijna naadloze overgang in combinaties van meerdere monitoren. De L171p heeft analoge als digitale aansluitingen. ThinkVantage ontwerpelementen verbeteren de bruikbaarheid en vullen het ThinkCentre systeemontwerp aan. De L171p monitor is zeer geschikt algemene zakentoepassingen zoals het bekijken en bewerken van tekst, spreadsheets en zakelijke grafieken.

Features & Benefits:

• 17-inch (432 mm) zichtbaar beeld
• Native resolutie van 1280 x 1024
• ThinkVantage ontwerp:
- Ultradunne rand, slechts 14 mm breed
- Horizontaal en verticaal draaibaar en in hoogte verstelbaar voor optimaal kijkcomfort
- Kantelbaar voor het bekijken van portretten/landschappen (afhankelijk van uw videokaart)
- Directe toegang tot automatische beeld- en helderheidsinstellingen
- Directe toegang tot input selectie maakt het schakelen tussen toepassingen makkelijk wanneer de monitor aangesloten is op meer dan één systeem tegelijkertijd.
- Vormgeving past bij IBM ThinkPad en ThinkCentre systemen
• Analoge en digitale aansluitingen voor een flexibele aansluiting (analoge kabel meegeleverd)
• Brede kijkhoek voor samenwerking
• Interne voeding
• Compatibel met een optioneel Kensington slot
• Voldoet aan de 100 mm Video Electronics Standards Association (VESA) standaard voor ophanging
• Afneembare standaard voor muur- of armbevestiging (wordt apart verkocht)
• Verkrijgbaar in zakenzwart
Korte samenvatting IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black, 43,2 cm (17"), 300 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 16 ms, 700:1, 150°
Lange samenvatting IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Flat Panel Performance L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black 17" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM L171p 17.0i TCO99 TFT Stealth Black, Flat Panel Performance. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 300 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Kleur van het product: Zwart. VESA-standaard: 100 x 100 mm. Typisch stroomverbruik: 40 W, Energiebeheer: Energy Star. Certificering: TCO'99
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
300 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
16 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
700:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
150°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
135°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,264 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 81 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
56 - 76 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
34 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27,2 cm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
1x DVI-D - 24 pin digital DVI
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Ergonomie
VESA-standaard
The product can be used wih VESA mounting interfaces.
100 x 100 mm
Horizontaal draaibaar
Yes
Hoek schuine stand
Yes
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
40 W
Energiebeheer
Energy Star
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Certificaten
Certificering
TCO'99
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
368 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
205 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
491 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,1 kg