X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Flat Panel Essential
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
T17ANEU
Categorie :
TFT/LCD monitoren maken gebruik van een nieuwe techniek voor het weergeven van het beeld, waardoor ze zeer plat zijn en niet flikkeren. Wilt u meer ruimte op uw bureau, of wilt u uw monitor kunnen verplaatsen zonder u een breuk te tillen? Dan zijn deze monitoren ideaal voor u!
computer monitoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:40:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 8903
Deze statistiek is gebaseerd op de 67999 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66256 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor:
De korte redactionele beschrijving van IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor
IBM TS L171 17" TFT 432mm VIS TCO99 zwart

Marketingtekst IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor.
De ThinkVision L171 LCD Monitor heeft een ultradunne rand die ruimte bespaart en de afstand tussen de monitoren minimaliseert in configuraties van meerdere monitoren. ThinkVantage ontwerpelementen verbeteren de bruikbaarheid en vullen het ThinkCentre systeemontwerp aan. De L171 is bijzonder geschikt voor algemene zakentoepassingen zoals tekstverwerken, het bekijken en bewerken van spreadsheets, het invoeren van data en het bekijken van zakengrafieken.

Eigenschappen en voordelen:

• 17-inch (432 mm) zichtbaar beeld
• Native resolutie van 1280 x 1024
• ThinkVantage ontwerp:
- Ultradunne rand, slechts 14 mm breed
- Het scherm kan in verticale richting gedraaid worden voor maximaal comfort
- Directe toegang tot automatische beeld- en helderheidsinstellingen
- Vormgeving past bij IBM systemen
• Analoge aansluiting
• Interne voeding
• Compatibel met een optioneel Kensington slot
• Voldoet aan de 100 mm Video Electronics Standards Association (VESA) standaard voor ophanging
• Afneembare standaard voor muur- of armbevestiging (wordt apart verkocht)
• Verkrijgbaar in zakenzwart
Korte samenvatting IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor:
Deze korte samenvatting van de IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black, 43,2 cm (17"), 270 cd/m², 1280 x 1024 Pixels, 8 ms, 500:1, 140°
Lange samenvatting IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Flat Panel Essential TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black 17" Zwart computer monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM TS L171 17"TFT 432mm VIS TCO99 black, Flat Panel Essential. Beeldschermdiagonaal: 43,2 cm (17"), Helderheid: 270 cd/m², Resolutie: 1280 x 1024 Pixels. Kleur van het product: Zwart. VESA-standaard: 100 x 100 mm, Hoek schuine stand: 4 - 30°. Stroomverbruik (in standby): 2 W, Typisch stroomverbruik: 40 W, Energiebeheer: Energy Star. Certificering: TCO'99
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal*
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
43,2 cm (17")
Helderheid*
Helderheid is de hoeveelheid licht dat door het scherm wordt uitgestraald. Helderheid wordt gemeten in candellas per vierkante meter, ook wel aangeduid met: 'nits'.
270 cd/m²
Resolutie*
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
1280 x 1024 Pixels
Responstijd*
De responstijd is het tijdsverschil tussen het moment dat de grafische kaart een beeld verstuurt naar de monitor en het moment dat de monitor dat beeld weergeeft. Gewoonlijk moet deze tijd zeker onder de 25ms liggen.
8 ms
Typische contrastverhouding*
De verhouding tussen de hoeveelheid licht van het helderste wit en het donkerste zwart van de display/projector.
500:1
Kijkhoek, horizontaal*
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Kijkhoek, verticaal*
Maximum vertical angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
140°
Pixel pitch
Afstand tussen twee "beeldpunten". Hoe dichter de beeldpunten bij elkaar staan hoe scherper het beeld over het algemeen zal zijn.
0,264 mm
Frequentiebereik horizontaal
Frequentiebereik horizontaal: dit geeft aan, gemeten in kilohertz, hoe snel een enkele horizontale lijn op het scherm wordt getekend. Hogere snelheden betekenen een duidelijker en stabieler beeld op hogere resoluties.
30 - 83 kHz
Frequentiebereik verticaal
Frequentiebereik verticaal: ook wel refresh rate genoemd. Het aantal keer per seconde dat een beeld compleet opnieuw wordt opgebouwd.
55 - 75 Hz
Grootte beeld (horizontaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een rand om het beeld zit.
34 cm
Grootte beeld (verticaal)
De grootte van het daadwerkelijke beeld is vaak kleiner dan de grootte van de monitor, omdat er soms een grote rand om het beeld zit.
27,2 cm
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x VGA HD-15
Design
Kleur van het product*
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Ergonomie
VESA-standaard
The product can be used wih VESA mounting interfaces.
100 x 100 mm
Ergonomie
Hoek schuine stand
4 - 30°
Ergonomie
Analyse von mensen en hun bepaalde fysieke en psychieke kenmerken om op deze basis de optimale productenvorm te bepalen wat invloed op werkveiligheid en –prestatie heeft. In nauwere betekenis is ergonomie een probleemloze en makkelijke bediening van apparaten door de gebruiker op zijn werkplek. Het is vanzelfsprekend dat een goede monitor een voetje moet hebben, waardoor omdraaien en het van stand veranderen mogelijk is. Een monitor dient ook met de hand verstelbaar te zijn. Belangrijke ergonomiefactoren zijn ook flikkervrij beeld, lage straling en milieuvriendelijkheid.
ISO 13406 Part 2
Energie
Stroomverbruik (in standby) *
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
2 W
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
40 W
Energiebeheer
Energy Star
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 35°C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Certificaten
Certificering
TCO'99
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
367 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
170 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
384 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4,6 kg
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
-Microsoft Windows 2000
-Microsoft Windows XP