X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
xSeries and Netfinity server 8676-82X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P682XUK
Categorie :
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 07 dec 2016 17:24:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 6107
Deze statistiek is gebaseerd op de 68081 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66337 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd:
De korte redactionele beschrijving van IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd
xSer335 2.80G 512 512/40.0 E
Korte samenvatting IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd:
Deze korte samenvatting van de IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X, Intel® Xeon®, Gigabit Ethernet- Integrated
Lange samenvatting IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X Ongespecificeerd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM xSeries and Netfinity server 8676-82X. Processorfamilie: Intel® Xeon®. Netwerkfuncties: Gigabit Ethernet- Integrated
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Processor
Processorfamilie*
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
Intel® Xeon®
Processormodel*
The model number for the processor in a computer.
Ongespecificeerd
Aantal geïnstalleerde processoren*
Aantal processoren en ondersteuning voor multi-processing
1
Max. aantal SMP-processoren
2
Opslagmedia
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
0,5 GB
Netwerk
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet- Integrated
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
439,9 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
12,9 kg
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
653,3 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
43,7 mm
Overige specificaties
Harde schijf-controller
Deze controller verbindt de harde schijf met de rest van de computer.
Integrated Dual Channel Enhanced IDE busmaster
Harde schijf-type
ATA-100 (Enhanced IDE)
Aantal drive bays
Het aantal vakjes in de computer waar bijvoorbeeld cdrom drives 5.25" of floppy drives 3.5" ingebouwd kunnen worden.
0/0
Videokaartfuncties
Video graphic features of the graphic solution
ATI Rage XL