X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
120GB ATA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
IC35L120AVV207-0
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:05:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12853
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM 120GB ATA:
De korte redactionele beschrijving van IBM 120GB ATA
120GB ATA, VANCOVER II, 8.89 cm (3.5 ") , 7200 rpm

Marketingtekst IBM 120GB ATA

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 120GB ATA.
The Hitachi Deskstar 180GXP continues the award-winning tradition of the Deskstar family. The new family of drives incorporates both new and proven technologies to boost system performance. The Deskstar 180GXP provides the capacity and performance required to handle a wide range of advanced desktop and audio/video applications.

Hitachi has standardized features in their desktop drives to supply lower acoustics, faster transfer rates and low-power utilization to make the Deskstar 180GXP drive ideal for non-PC, high-performance computing requirements.
Korte samenvatting IBM 120GB ATA:
Deze korte samenvatting van de IBM 120GB ATA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 120GB ATA, 120 GB, Ultra-ATA/100, 7200 RPM, 3.5", HDD, 8 MB
Lange samenvatting IBM 120GB ATA:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 120GB ATA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM 120GB ATA. Opslagcapaciteit harde schijf: 120 GB, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM. Gewicht: 800 g. Stroomvoorziening: +5 VDC (+/- 5%), +12 VDC (+10%/-8%)bb, Overdrachtssnelheid: 0,699 Gbit/s, Totale opslagcapaciteit: 120 GB
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
120 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
Ultra-ATA/100
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
8,5 ms
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
8,8 ms
Soort apparaat*
Type or category of the device.
HDD
Harde schijf
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
8,5 ms
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
1,1 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
800 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5 VDC (+/- 5%), +12 VDC (+10%/-8%)bb
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,699 Gbit/s
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
120 GB
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
IDE