X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P3501
Categorie :
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 12184
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: One year Limited warranty.
Lange productnaam IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter:
De korte redactionele beschrijving van IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter
NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter

Marketingtekst IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter.
This option supports PCI-e 1X for 10/100/1000Mbps and supports copper CAT 5/6 cabling with RJ-45 connectors. This low-profile adapter comes with both low-profile and standard brackets included.

Features & Benefits:

• Supports PXE 2.X Remote Boot
• Supports Wake On LAN, including D3 cold wakeup, S5 after an OS shutdown wakeup and improper shutdown wakeups.
Korte samenvatting IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter:
Deze korte samenvatting van de IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter, Bedraad, 1 Gbit/s, Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Plug-in
Lange samenvatting IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM NetXtreme 1000 Express Ethernet Adapter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Overdrachtssnelheid: 1 Gbit/s. Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet. Vormfactor: Plug-in
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie*
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Gbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet
Overige specificaties
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in