X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2 X 1GB PC2-3200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P2866
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:24:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 40036
Deze statistiek is gebaseerd op de 66464 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64733 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 1 jaar garantie
Lange productnaam IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule
2 X 1GB PC2-3200 ECC DDR2 SDRAM RDIMM KIT NS (NMS)

Marketingtekst IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule.
Deze nieuwe dual-channel DDR2 (DDR400) geheugenoptie maakt optimaal gebruik van de kracht van de Intel Processor met zijn 800MHz front-side bus snelheid door de processor front-side bus bandbreedte te evenaren met een gelijke en gebalanceerde 6.4GB geheugen bandbreedte.

Eigenschappen & Voordelen

• Hogere piekbandbreedte/overdrachtssnelheid voor tot 20% betere prestaties dan DDR geheugen
• Geheugenuitbreiding tot 8GB voor de xSeries x226, Z20 en Blade servers
• MInder stroomgebruik en betere temperatuureigenschappen die ideaal zijn voor Blade servers omdat ze 50% minder stroom gebruiken in vergelijking met DDR geheugen
• Tot vier DIMM's per kanaal, in vergelijking met tot drie DIMM's voor gewoon DDR, wat resulteert in een verbetering van 33% ten opzichte van DDR geheugen.
Korte samenvatting IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 2 X 1GB PC2-3200, DDR2, 240-pin DIMM, Goud
Lange samenvatting IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 2 X 1GB PC2-3200 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM 2 X 1GB PC2-3200. Intern geheugentype: DDR2, Geheugen form factor: 240-pin DIMM, Loden behuizing: Goud
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
2 GB
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
400 MHz
Geheugen
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
240-pin DIMM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
3
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Loden behuizing
Goud
Merk
Beeld
Artikelcode
product
Voorraad
Prijs vanaf
IBM 8GB (2x4GB) Memory Kit DDR2 400MHz ECC geheugenmodule
IBM 8GB (2x4GB) Memory Kit DDR2 400MHz ECC geheugenmodule
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
41Y2703
EUR 68,87
(excl. VAT)
EUR 79,20(incl. VAT)
MicroMemory

(toon je logo)
We only include the brand logos of Open Icecat participants (sponsors) with whom we entered into a formal agreement to make their product content available for all their channel partners on their websites. Open Icecat is the most powerful network as it is used by 66464 channel partners already
MicroMemory 2Gb kit DDR2 400MHz ECC/REG 2GB DDR2 400MHz ECC geheugenmodule
(show image)
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
MMI2866/2048
EUR 28,25
(excl. VAT)
EUR 33,90(incl. VAT)