X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
42D0393
Categorie :
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 20358
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI:
De korte redactionele beschrijving van IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI
73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive

Marketingtekst IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI.
High performance and reliability - these attributes define hard disk drives from IBM - a winning data storage solution. Designed specifically to meet the needs of your advanced, data-intensive applications, IBM hard disk drives provide users with a wide range of capacities and interfaces for nearly every data-intensive application.
Korte samenvatting IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI:
Deze korte samenvatting van de IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive, 73,4 GB, SCSI, 10000 RPM, 3.5", Server/werkplaats, 4 ms
Lange samenvatting IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive 73.4GB SCSI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM 73GB 10K 3.5" SAS Hot-Swap Hard drive. Opslagcapaciteit harde schijf: 73,4 GB, Harde schijf-interface: SCSI, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf*
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
73,4 GB
Harde schijf-interface*
The way that a hard disk drive (HDD) is connected to the rest of the computer through a 'bus' such as ATA or SCSI.
SCSI
Rotatiesnelheid harde schijf*
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Harde schijf, omvang*
The amount of data that the hard drive can store.
3,5"
Harde schijf
Component voor *
What this product is used as a part of (component for).
Server/werkplaats
Gemiddelde zoektijd harde schijf
4 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
3 ms
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes