X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
41Y2756
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 12:00:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 19686
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: One year, Customer Replaceable Unit.
Lange productnaam IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule
Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM

Marketingtekst IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule.
- Can help improve the productivity of your server.
- Provides outstanding performance and throughput for I/O bound applications.
Korte samenvatting IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM, 8 GB, DDR, 400 MHz
Lange samenvatting IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM 8GB DDR 400MHz ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM Memory 8GB (2x 4GB Kit) PC3200 CL3 ECC DDR SDRAM VLP RDIMM. Intern geheugen: 8 GB, Intern geheugentype: DDR, Kloksnelheid geheugen: 400 MHz
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Intern geheugen*
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
8 GB
Intern geheugentype*
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
400 MHz
Geheugen
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
3
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Overige specificaties
Aantal pinnen
184