X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IEC309 C20 to C13 rack jumper cable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
39Y7938
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5050689852907
Categorie :
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 21 feb 2017 01:14:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 63421
Deze statistiek is gebaseerd op de 66527 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 64791 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: One year.
Lange productnaam IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable:
De korte redactionele beschrijving van IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable
IEC309 C20 to C13 rack jumper cable

Marketingtekst IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable.
As a global leader in the PC market, IBM develops, manufactures and markets cutting-edge, reliable, high-quality PC products and value-added professional services that provide customers around the world with smarter ways to be productive and competitive.
Korte samenvatting IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable:
Deze korte samenvatting van de IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable, IEC309 C13, IEC309 C20
Lange samenvatting IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM IEC309 C20 to C13 rack jumper cable. Output-aansluitingen: IEC309 C13, Input-connectietype: IEC309 C20
Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
We tonen hier uitsluitend de productafbeeldingen van merken die participeren in Open Icecat (sponsoren), aangezien er auteursrechten op productafbeeldingen kunnen rusten. Icecat kan behulpzaam zijn bij het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming of bij het implementeren van het Digital Rights Management-beleid van een merk. Login om alle productspecs te bekijken of vraag een Full Icecat abonnement aan om alle productspecs te kunnen downloaden.
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Input-connectietype
The type of connection /port for the input(s) into this device e.g. USB.
IEC309 C20
Overige specificaties
Output-aansluitingen
IEC309 C13