X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
39R8816
Categorie :
randapparatuur controllers
controllers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:56:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 28785
Deze statistiek is gebaseerd op de 68156 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66407 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache:
De korte redactionele beschrijving van IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache
ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache

Marketingtekst IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache.
The ServeRAID-6M Ultra320 SCSI controller provides advanced performance and RAID function at the enterprise level to satisfy mission-critical business applications.

Now you can take advantage of Ultra320 SCSI technology with a high-speed, PCI-X RAID controller to: speed access to stored data, improve server processor utilization and throughput, and protect business-critical stored data.
Korte samenvatting IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache:
Deze korte samenvatting van de IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache, Ultra320 SCSI, PCI-X
Lange samenvatting IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM ServeRAID-6M SCSI Controller - 256MB Cache. Soort aansluiting controller: Ultra320 SCSI, Soort aansluiting: PCI-X
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Poorten & interfaces
Soort aansluiting controller
Ultra320 SCSI
Soort aansluiting
PCI-X
Technische details
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
320 Gbit/s
Technische details
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
RAID-ondersteuning
0, 1, 5, 1E, 00, 10, 50, 1E0, 5EE
PCI-bus
Lists details of the PCI Bus technology supported
64-bit PCI-X 133MHz
Interne cache
Intern L1 cache geheugen. Dit is werkgeheugen dat in de processor gebouwd is en veel sneller is dan gewoon werkgeheugen.
256 MB
Aantal drives
Number of drives
28