X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33L3079
Categorie :
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:06:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 41336
Deze statistiek is gebaseerd op de 66830 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 65095 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: 3 year limited Customer Carry-In Exchange.
Lange productnaam IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule:
De korte redactionele beschrijving van IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule
64MB 133 Mhz NP SDRAM ECC DIMM Memory Upgrade

Marketingtekst IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule.
Improve the performance of your new IBM PC 300GL and PC 300PL systems with non-parity (NP) and ECC IBM 133 MHz Synchronous Dynamic Random Access Memory (SDRAM) Unbuffered DIMM memory upgrades. These DIMM offerings let you upgrade standard system memory.
Korte samenvatting IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM, 168-pin DIMM
Lange samenvatting IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM 133MHz ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM Memory 64MB 133MHz ECC Par SDRAM DIMM. Geheugen form factor: 168-pin DIMM
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geheugen
Kloksnelheid geheugen*
The frequency at which the memory (e.g. RAM) runs.
133 MHz
Geheugen form factor*
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
168-pin DIMM
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
133 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
3,8 mm
Hoogte
Hoogte van het product
35 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
45 g