X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
22R5892
Categorie :
A kit that is designed to help in the installation of an external antenna or wireless networking device system.
montagekits
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:59:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 13113
Deze statistiek is gebaseerd op de 68241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66491 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s):
De korte redactionele beschrijving van IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)
Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)

Marketingtekst IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s).
Shelf-mount kit suitable for installing two SAN16M-2 Express models in an IBM TotalStorage SANC40M cabinet and most industry-standard 19-inch racks.
Korte samenvatting IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s):
Deze korte samenvatting van de IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)
Lange samenvatting IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM Shelf mount kit (holds two SAN16M-2s)
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Geen informatie beschikbaar over Specs