X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VXA Cleaning Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
19P4880
Categorie :
Materials used for cleaning.
reinigingstapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 feb 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 06 feb 2017 11:13:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 9676
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-02-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Lange productnaam IBM VXA Cleaning Cartridge:
De korte redactionele beschrijving van IBM VXA Cleaning Cartridge
VXA Cleaning Cartridge

Marketingtekst IBM VXA Cleaning Cartridge

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM VXA Cleaning Cartridge.
This tape drive is designed to determine its own cleaning requirements. It is unnecessary to clean the tape drive unless indicated by the cleaning LED or repeated I/O errors. The tape drive
will request cleaning at a maximum of every 75 hours of tape head movement.
Korte samenvatting IBM VXA Cleaning Cartridge:
Deze korte samenvatting van de IBM VXA Cleaning Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM VXA Cleaning Cartridge
Lange samenvatting IBM VXA Cleaning Cartridge:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM VXA Cleaning Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM VXA Cleaning Cartridge
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Technische details
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
VXA
Technische details
Tape-lengte
Tape Length
7,5 m
Number of cleanings
20