X

Icecat the open catalog

Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
19" Fixed Shelf Option
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
17237RX
Categorie :
Shelves, arms and other components of racks.
rack-toebehoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Info aangepast op: 15 mrt 2017 01:14:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productraadplegingen: 65890
Deze statistiek is gebaseerd op de 68106 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 66362 gratis Open Icecat-gebruikers.
Garantie: One year, Customer Replaceable Unit.
Lange productnaam IBM 19" Fixed Shelf Option:
De korte redactionele beschrijving van IBM 19" Fixed Shelf Option
48.26 cm (19 ") Fixed Shelf Option

Marketingtekst IBM 19" Fixed Shelf Option

:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 19" Fixed Shelf Option.
This fixed shelf is capable of supporting non-rackable devices. The shelf can be used to support miscellaneous devices and monitors.
Korte samenvatting IBM 19" Fixed Shelf Option:
Deze korte samenvatting van de IBM 19" Fixed Shelf Option-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 19" Fixed Shelf Option, 1U
Lange samenvatting IBM 19" Fixed Shelf Option:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 19" Fixed Shelf Option, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
IBM 19" Fixed Shelf Option. Rack-montage: 1U
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
Overige specificaties
Rack-montage
The type of mounting that can position devices in a shelving system (rack).
1U